top of page

Crete Constructions is voortgekomen uit een Nederlands aannemersbedrijf, dat vijftien jaar succesvol zijn werkzaamheden heeft kunnen uitvoeren in de regio's rond Monnickendam, Edam, Broek in Waterland, Purmerend en Amsterdam. 

 

In verband met de steeds groter wordende beperkingen met betrekking tot het bouwen naar eigen idee en de schaarsheid van betaalbare bouwkavels is besloten om het aannemersbedrijf te verplaatsen naar Kreta waar de mogelijkheden aanzienlijk ruimer zijn.

 

Over Ons

Inmiddels zijn wij reeds 12 jaar gevestigd in Analipsi, Kreta.

 

Alle in Nederland geldige documenten voor het uitvoeren van een aannemersbedrijf zoals: aannemerspapieren, veiligheidspapieren e.d. zijn overgezet op EU documenten en in Kreta geregistreerd. Zodoende zijn wij een van de weinige aannemersbedrijven op Kreta die alle benodigde papieren, die ook hier in de toekomst vereist zullen zijn, al in ons bezit hebben.

 

Verder staat de jarenlange ervaring in Nederland met betrekking tot planning, organisatie, klantvriendelijkheid tot uw beschikking en bieden wij de mogelijkheid tot conversatie in uw eigen taal.

bottom of page