top of page

Wat we voor u kunnen betekenen

Renovatie & Restauratie

 

In veel gevallen zijn bestaande oude woningen, die in oude dorps- en stadskernen aangeboden worden niet meer de moeite waard om te renoveren om aan de hedendaagse eisen qua woongenot, gezondheid en veiligheid te laten voldoen.

 

Er zijn echter ook uitzonderingen. Deze kunnen we samen met U bekijken, ontwerpen en doorrekenen met als mogelijk eindresultaat een prima veelal kleinschalige woning in een sfeervolle omgeving welke uitermate geschikt is voor permanente of tijdelijke (vakantie) bewoning.

Anchor 5
Daken & Pergola's

 

Een van onze specialiteiten is het maken van houtconstructies voor onder andere daken, pergola’s, overkappingen t.b.v. schaduw, hekwerken en tuinafscheidingen.

 

De daken kunnen uitgevoerd worden als traditionele kapconstructie voorzien van de benodigde isolatie en gedekt met keramische dakpannen. Desgewenst kan de kapconstructie als zichtbaar onderdeel van uw woning uitgevoerd worden.

 

Door gebruik van gelamineerde balken welke uit Duitsland geimporteerd worden zijn wij in staat grote overspanningen te realiseren.

 

Ook platte daken behoren tot de mogelijkheden. Deze kunnen worden voorzien van een bitumen afdichting in combinatie met isolatiemateriaal en in een later stadium afgewerkt met tegels zodat het dak gebruikt kan worden als terras. Als randafwerking gebruiken wij alu daktrim of zinken deklijsten.In overleg met onze architect kunnen de meest verrassende kapconstructies uitgedacht en gerealiseerd worden.

 

Anchor 6
Exterior

Exterior

Play Video
Anchor 7
Small Heading

Voor metsel en tegelwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Door de juiste toepassing van de diverse steensoorten en isolatiematerialen zijn wij in staat uw woning te behoeden van toekomstige vochtdoorslag, koude en warmte lekken.

 

Per project bekijken wij welke steensoort er het beste gebruikt kan gaan worden. In samenwerking met enkele leveranciers van tegels, die beschikken over zeer uitgebreide showrooms, is er een ruime keus beschikbaar. Onze tegelzetters met jarenlange ervaring kunnen in combinatie met moderne afwerkingmaterialen een perfect en maatvast eindresultaat voor u creëren.

 

Het plaatsen/zetten van marmer en graniet behoort tevens tot de mogelijkheden.

 

.

Movie 1

Movie 1

Play Video
Anchor 8
Ramen & Deuren

 

 Onze vaste leverancier van aluminium ramen en deuren werkt met het Europa systeem.                                  

 

Alles wordt ingemeten en op maat gemaakt voor uw woning. Uiteraard worden bij ons standaard horren toegepast en kunnen luiken in naar buitendraaiende versie of in rol versie uitgevoerd worden. Rolluiken breder dan 2 mtr zijn elektrisch bediend.

 

De voordeuren die wij installeren zijn uitgevoerd met 5 punts sluiting en veiligheidscilinder.

bottom of page